Nieuws

Maak kennis met Qigong:                                                                                                                                                 - Gratis proeflessen op 19 september 2017

Vanaf 3 oktober 2017 op de dinsdagmorgen en dinsdagavond:                                                                           - Basiscursus Zhineng Qigong  (11 lessen van 75 minuten)                                                                                           - In balans met Qigong en de Vijf Elementen (2 x 11 lessen van 60 minuten)

Het lichaam met vloeiende bewegingen losmaken en ontspannen. De geest tot rust brengen. Vitaal en energiek in het leven staan. Dat zijn effecten van Zhineng Qigong, ook wel meditatie in beweging genoemd. Bovendien zijn deze Chinese gezondheidsoefeningen prettig om te doen, eenvoudig aan te leren en geschikt voor alle leeftijden.

Wilt u weten wat Qigong voor u kan betekenen? In het najaar starten er in de Melkweg in Tuk weer beginnerscursussen. Voor belangstellenden is er de mogelijkheid om eerst vrijblijvend mee te doen met een gratis kennismakingsles. 

Voor meer informatie, belangstelling voor de cursus of een kennismakingsles kunt u contact opnemen met Ineke Rietvelt: tel. 0561-476651 of e-mail info@shu-acupunctuur.nl 

 

 

 

Links

Shu acupunctuur-shiatsu-qigong is ook te vinden op:

                 http://www.acupuncturist-info.nl/

                 http://www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

                 http://www.detelefoongids.nl

                 http://bewuststeenwijk.nl/

                                                                                          

Ontwerp website:

                 http://www.sannerietvelt.com/

Opleidingen/ nascholingen:

                 http://www.tcma.nl/

                 http://www.qing-bai.nl/

                 http://www.shiatsu-massage.nl/

                 http://www.zhigong.nl/

                 http://www.internationallectures.com/

Interessante websites: 

                 http://www.willempinksterboer.com/

                 http://www.qiworks.nl/weblog/